Υλικά:
½ κιλό μανιτάρια φρέσκα, μεγάλα, κατά προτίμηση portobello, η agaricus giant
300 γρμ. σκληρό τυρί τριμμένο, π.χ. παρμεζάνα, κεφαλοτύρι, κασέρι, ότι σας αρέσει
ελάχιστο λάδι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα μανιτάρια και βγάζουμε το κοτσανάκι τους.
Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το τυρί. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε καλύψει με το λάδι, και τα ψήνουμε στο γκριλ ή στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί. Βγάζουν το δικό τους ζουμάκι που είναι πολύ νόστιμο και λιώνουν στο στόμα!!
½ κιλό μανιτάρια φρέσκα, μεγάλα, κατά προτίμηση portobello, η agaricus giant
300 γρμ. σκληρό τυρί τριμμένο, π.χ. παρμεζάνα, κεφαλοτύρι, κασέρι, ότι σας αρέσει
ελάχιστο λάδι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα μανιτάρια και βγάζουμε το κοτσανάκι τους.
Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το τυρί. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε καλύψει με το λάδι, και τα ψήνουμε στο γκριλ ή στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί. Βγάζουν το δικό τους ζουμάκι που είναι πολύ νόστιμο και λιώνουν στο στόμα!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου