Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes, and pastries from Greece and around the world. Choose your own language with the Translation. Σε αυτό εδώ το site θα βρείτε συνταγές Ελληνικές, παραδοσιακές, αλλά και από όλο το κόσμο. Μερικές συνταγές είναι μεταφρασμένες από εμένα αποκλειστικά για το δικό μου site, και κάποιες περιέχουν και την δικιά μου πινελιά.



Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Thousand Island sauce

Υλικά
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
2 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ (πάστα)
1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο ανάμικτο τουρσί
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα απαλή
1 κουτ. γλυκού ξύδι
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, (μόνο το άσπρο)
 αλάτι και πιπέρι
1 με 2 σταγόνες ταμπάσκο

Οδηγίες
Ανακατεύουμε καλά τον ντοματοπελτέ με το ελαιόλαδο, να αραιώσει. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε και τον ντοματοπελτέ. Ανακατεύουμε καλά, και η σάλτσα μας είναι έτοιμη.
Αν θέλετε βάζετε το τουρσί με το κρεμμύδι και το ξύδι στο μούλτι, και τα πολτοποιείτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print this page

Print Friendly and PDF