Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes, and pastries from Greece and around the world. Choose your own language with the Translation. Σε αυτό εδώ το site θα βρείτε συνταγές Ελληνικές, παραδοσιακές, αλλά και από όλο το κόσμο. Μερικές συνταγές είναι μεταφρασμένες από εμένα αποκλειστικά για το δικό μου site, και κάποιες περιέχουν και την δικιά μου πινελιά.



Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κοτόπουλο με κάρυ και Κάσιους

Υλικά

 Γιά την μαρινάδα
2 φιλέτα κοτόπουλο
2 κουταλιές κορν φλάουερ

1-2 κουταλάκια κάρυ (ανάλογα πόσο πικάντικο το θέλουμε)
2-3 λάιμ
1/2 φλιτζάνι σόγια σως


Για το τηγάνισμα
1/2 φλιτζάνι σόγιας σως
30 γρμ. κάσιους
Λίγο λάδι
1,5 φλιτζάνι νερό
Λίγο πιπέρι
Αλάτι αν χρειαστεί 
1 κουταλιά μέλι


Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μέτρια κομμάτια, το βάζουμε σε μία λεκάνη. και βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Το αφήνουμε 15 λεπτά. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι
ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κοτόπουλο και μόλις πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές (περίπου 5 λεπτά), προσθέτουμε τα κάσιους, ανακατεύουμε και ρίχνουμε την υπόλοιπη σόγια το νερό το υπόλοιπο της μαρινάδας, αλάτι πιπέρι, αφού το δοκιμάσουμε πρώτα. Περιμένουμε να δέσει η σάλτσα από μόνη της.
(Εάν πήξει πολύ προσθέτουμε λίγο νερό). Στο τέλος προσθέτουμε και το μέλι.
Σερβίρουμε με άσπρο ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print this page

Print Friendly and PDF