Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes, and pastries from Greece and around the world. Choose your own language with the Translation. Σε αυτό εδώ το site θα βρείτε συνταγές Ελληνικές, παραδοσιακές, αλλά και από όλο το κόσμο. Μερικές συνταγές είναι μεταφρασμένες από εμένα αποκλειστικά για το δικό μου site, και κάποιες περιέχουν και την δικιά μου πινελιά.



Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Μους με τόνο και Philadelphia

 Παρουσίαση:
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 10 λεπτά
Μερίδες: 4




 Υλικά:
200 γρ τόνο (σε κονσέρβα με λάδι)
100 γρ Philadelphia Light
1 κουτ. γλ. κάπαρη
1 κουτ. γλ. ρίγανη
1 λεμονιού χυμό
φρυγανισμένες φέτες ψωμιού για συνοδεία

Εκτέλεση:
1. Αναμειγνύετε τον τόνο με το PHILADELPHIA, την κάπαρη, τη ρίγανη και το χυμό λεμονιού, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα πιάτο, το σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου για να δροσίσει.
3. Φρυγανίζετε τις φέτες του ψωμιού και σερβίρετε στο πλάι από το μους τόνου, γαρνίροντας με 2 φέτες λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print this page

Print Friendly and PDF