Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes, and pastries from Greece and around the world. Choose your own language with the Translation. Σε αυτό εδώ το site θα βρείτε συνταγές Ελληνικές, παραδοσιακές, αλλά και από όλο το κόσμο. Μερικές συνταγές είναι μεταφρασμένες από εμένα αποκλειστικά για το δικό μου site, και κάποιες περιέχουν και την δικιά μου πινελιά.



Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ταρτάκια τυριού με Philadelphia

Υλικά:
180 γρ τριμμένη φρυγανιά
60 γρ ψιλοκομμένο ξηροί καρποί
40 γρ λιωμένο βούτυρο
250 γρ Philadelphia Light
100 γρ κατσικίσιο τυρί
4 αυγά
2 κουτ. σουπ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρούς κύβους
12 καρύδια

Εκτέλεση:
1.Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC και λαδώστε 24 φόρμες για μάφιν.
Προσθέστε την τριμμένη φρυγανιά, τους αλεσμένους ξηρούς καρπούς και το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ ανακατεύοντας καλά. Προσθέστε ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα σε κάθε κοίλωμα της φόρμας για μάφιν και πιέστε το προς τα κάτω ώστε να συμπιεστεί καλά.

2.Χτυπήστε το Philadelphia και το κατσικίσιο τυρί μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια προσθέστε τα αυγά και το σχοινόπρασο αναμιγνύοντας τα όλα μαζί. Καρυκεύστε κατά  βούληση. Μοιράστε το μείγμα σε ίσα μέρη στη φόρμα για μάφιν ρίχνοντάς το πάνω από τη βάση τριμμένης φρυγανιάς. (Μην ανησυχήσετε εάν δεν γεμίσουν τα κοιλώματα, το μείγμα θα φουσκώσει κατά το μαγείρεμα).

3.Προσθέστε στην κορυφή από τα μισά cheesecakes ένα καρύδι, και πασπαλίστε τα άλλα μισά με τα κομματάκια κόκκινης πιπεριάς. Ψήστε για 20 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν και να δέσουν σε όλη τους τη μάζα. Αφήστε τα να κρυώσουν στη φόρμα για 5 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τα και σερβίρετε.

Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
 Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
 Συνολικός χρόνος: 40 λεπτά
Μερίδες: 24 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print this page

Print Friendly and PDF