Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes, and pastries from Greece and around the world. Choose your own language with the Translation. Σε αυτό εδώ το site θα βρείτε συνταγές Ελληνικές, παραδοσιακές, αλλά και από όλο το κόσμο. Μερικές συνταγές είναι μεταφρασμένες από εμένα αποκλειστικά για το δικό μου site, και κάποιες περιέχουν και την δικιά μου πινελιά.



Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Μοσχαράκι με πορτοκάλι.

Υλικά:
1 κιλό νουά μοσχάρι γάλακτος
10 ντομάτες
χυμό 2 λεμονιών
χυμό 2 πορτοκαλιών
2 πιπεριές πράσινες
4 κρεμμύδια ξερά
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
ρίγανη, αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
Κόβετε το κρέας σε φέτες 2 περίπου εκατοστών,τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε ροδέλες. Βάζετε σε ένα ταψί το κρέας και από πάνω τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τέλος το μαϊντανό. Χτυπάτε πολύ καλά το λάδι και το χυμό των λεμονιών και των πορτοκαλιών και περιχύνετε το φαγητό. Ψήνετε το φαγητό για μία ώρα περίπου στους 200.

Tips: Οπως είναι ζεστό, προσθέτετε, αν θέλετε και λίγα κίτρινα τυριά κομμένα σε κύβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print this page

Print Friendly and PDF