Υλικά
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλο
200 γρ. ντοματίνια
3 κουταλιές σάλτσα πέστο
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
φρέσκο βασιλικό (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ' ένα τηγάνι. Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 15 περίπου λεπτά μέχρι σχεδόν να έχει γίνει. Αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε τα ντοματίνια στα 2 και τα προσθέτουμε στο τηγάνι για να μαγειρευθούν για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε την κρέμα μαζί με τη σάλτσα πέστο για να γίνουν σάλτσα. Μετά από 1-2 λεπτά το κατεβάζουμε, και το σερβίρουμε συνοδεύοντας το πιάτο μας με σπυρωτό πιλάφι.
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλο
200 γρ. ντοματίνια
3 κουταλιές σάλτσα πέστο
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
φρέσκο βασιλικό (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ' ένα τηγάνι. Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 15 περίπου λεπτά μέχρι σχεδόν να έχει γίνει. Αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε τα ντοματίνια στα 2 και τα προσθέτουμε στο τηγάνι για να μαγειρευθούν για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε την κρέμα μαζί με τη σάλτσα πέστο για να γίνουν σάλτσα. Μετά από 1-2 λεπτά το κατεβάζουμε, και το σερβίρουμε συνοδεύοντας το πιάτο μας με σπυρωτό πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου