Υλικά:
Χυμό ενός πορτοκαλιού (σουρωμένος)
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού πουμαρό
1 φλυτζάνακι του καφέ καστανή ζάχαρη
3/4 φλυτζάνακι του καφέ λευκό ξύδι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού κόρν φλαόυρ
1 φλιτζάνι νερό
Μερικές σταγόνες ταμπάσκο
Εκτέλεση:
1. Ανακατεύουμε σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά για την σάλτσα, εκτός το κόρν φλάουρ, και τα βάζουμε στην φωτιά να πάρουν μια βράση.
2. Διαλύουμε το κόρν φλάουρ σε λίγο νερό κρύο, και το προσθέτουμε.
Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα, και προσθέτουμε όσο ταμπάσκο θέλουμε, δοκιμάζοντας το. Αν δεν θέλουμε, μπορούμε να μην βάλουμε καθόλου.
Η σάλτσα δεν πρέπει να γίνει σαν κρέμα, απλά να είναι παχύρρευστη.
Χυμό ενός πορτοκαλιού (σουρωμένος)
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού πουμαρό
1 φλυτζάνακι του καφέ καστανή ζάχαρη
3/4 φλυτζάνακι του καφέ λευκό ξύδι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού κόρν φλαόυρ
1 φλιτζάνι νερό
Μερικές σταγόνες ταμπάσκο
Εκτέλεση:
1. Ανακατεύουμε σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά για την σάλτσα, εκτός το κόρν φλάουρ, και τα βάζουμε στην φωτιά να πάρουν μια βράση.
2. Διαλύουμε το κόρν φλάουρ σε λίγο νερό κρύο, και το προσθέτουμε.
Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα, και προσθέτουμε όσο ταμπάσκο θέλουμε, δοκιμάζοντας το. Αν δεν θέλουμε, μπορούμε να μην βάλουμε καθόλου.
Η σάλτσα δεν πρέπει να γίνει σαν κρέμα, απλά να είναι παχύρρευστη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου