Περιγραφή συνταγής
Αυτή τη συνταγή θα την βάλετε σίγουρα στις αγαπημένες σας. Την δοκιμάσαμε και είναι ενοχλητικά... νόστιμη. Μαγειρέψτε τη σήμερα κιόλας.
Υλικά
25 γρμ. μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κυβάκια
50 γρμ. τυρί cheddar τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
4 φιλέτα κοτόπουλο ξεκοκαλισμένα και χωρίς πέτσα
8 φέτες μπέικον
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200° C. Ανακατεύουμε τα τυριά τη μουστάρδα και το πιπέρι. Αλατίζουμε τα φιλέτα. Μ' ένα κοφτερό μαχαίρι κάνουμε μια τομή στα φιλέτα και έτσι γίνονται σαν φάκελος για γέμισμα. Με κουτάλι τα γεμίζουμε με τυριά και μουστάρδα.
Τυλίγουμε κάθε φιλέτο με δύο φέτες μπέικον. Λαδώνουμε ένα ταψί, τα τοποθετούμε μέσα και τα ψήνουμε για 30 λεπτά. Σερβίρουμε.
Αυτή τη συνταγή θα την βάλετε σίγουρα στις αγαπημένες σας. Την δοκιμάσαμε και είναι ενοχλητικά... νόστιμη. Μαγειρέψτε τη σήμερα κιόλας.
Υλικά
25 γρμ. μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κυβάκια
50 γρμ. τυρί cheddar τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
4 φιλέτα κοτόπουλο ξεκοκαλισμένα και χωρίς πέτσα
8 φέτες μπέικον
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200° C. Ανακατεύουμε τα τυριά τη μουστάρδα και το πιπέρι. Αλατίζουμε τα φιλέτα. Μ' ένα κοφτερό μαχαίρι κάνουμε μια τομή στα φιλέτα και έτσι γίνονται σαν φάκελος για γέμισμα. Με κουτάλι τα γεμίζουμε με τυριά και μουστάρδα.
Τυλίγουμε κάθε φιλέτο με δύο φέτες μπέικον. Λαδώνουμε ένα ταψί, τα τοποθετούμε μέσα και τα ψήνουμε για 30 λεπτά. Σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου