Στην συνταγή πρόσθεσα και την δικιά μου πινελιά...
Υλικά για 5 μερίδες:
1 κιλό χοιρινό σε κομμάτια τηγανιάς.
2 κρεμμύδια κομμένα σαλάτα
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
4 πατάτες κομμένες σε κύβους
Κεφαλοτύρι η γραβιέρα χοντροτριμμένη με το χέρι
Κασέρι τριμμένο
Αλάτι
Ρίγανη
Πιπέρι μαύρο
Κόκκινο πιπέρι
Ελαιόλαδο
2 κ. σ. μουστάρδα
1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένο ντοματάκι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε ένα μπολ μεγάλο και βάζουμε μέσα το κρέας μαζί με όλα τα υλικά εκτός από το κασέρι. Τα ανακατεύουμε καλά, κόβουμε την λαδόκολλα γύρω στους 40 πόντους 10 κομμάτια και τα βάζουμε διπλά ώστε να μην σκιστούν δηλαδή για 5 μερίδες. Παίρνουμε το κρέας και το χωρίζουμε σε μερίδες μέσα στη λαδόκολλα με όλα τα υλικά και στη συνέχεια τα κλείνουμε από επάνω σαν πουγκιά, τα δένουμε με σπάγκο, και τα βάζουμε όλα σε ένα ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180.
Όταν το σερβίρουμε το πασπαλίζουμε με κασέρι.
Υλικά για 5 μερίδες:
1 κιλό χοιρινό σε κομμάτια τηγανιάς.
2 κρεμμύδια κομμένα σαλάτα
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
4 πατάτες κομμένες σε κύβους
Κεφαλοτύρι η γραβιέρα χοντροτριμμένη με το χέρι
Κασέρι τριμμένο
Αλάτι
Ρίγανη
Πιπέρι μαύρο
Κόκκινο πιπέρι
Ελαιόλαδο
2 κ. σ. μουστάρδα
1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένο ντοματάκι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε ένα μπολ μεγάλο και βάζουμε μέσα το κρέας μαζί με όλα τα υλικά εκτός από το κασέρι. Τα ανακατεύουμε καλά, κόβουμε την λαδόκολλα γύρω στους 40 πόντους 10 κομμάτια και τα βάζουμε διπλά ώστε να μην σκιστούν δηλαδή για 5 μερίδες. Παίρνουμε το κρέας και το χωρίζουμε σε μερίδες μέσα στη λαδόκολλα με όλα τα υλικά και στη συνέχεια τα κλείνουμε από επάνω σαν πουγκιά, τα δένουμε με σπάγκο, και τα βάζουμε όλα σε ένα ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180.
Όταν το σερβίρουμε το πασπαλίζουμε με κασέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου